• drůbeží maso
• 2 cibule
• sádlo
• 1,5 lžíce papriky
• sůl
• pepř
• 1/2 pytlíku mražené zeleniny pod svíčkovou
• hrášek
• kečup sladký
• kečup ostrý
• 1 sterilovaná okurka
• 4 lžíce polohrubé mouky
• voda
Upražíme 2 pokrájené cibule na sádle, přidáme 1,5 lžíce papriky, drůbeží maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme až téměř do měkka.
Přidáme půl balíčku zeleniny pod svíčkovou a hrášek a dál dusíme. Přidáme trochu sladkého a trochu ostrého kečupu, 1 okurku nakrájenou na kostičky. Zahustíme 4 lžícemi polohrubé mouky a vodu, ke konci dochutíme solí a pepřem.
Podáváme s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami.