• 1-2 kuřecí prsíčka bez kůže
• sáček mražené zeleniny (kterou máte nejraději)
• 1 cibuli
• trocha oleje na osmažení masa
• drcený kmín
• koření na kuře
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a dáme péct na pánev, do které jsme nalili olej a dostatečně jej předehřáli. Teplotu oleje odzkoušíme jedním kouskem masa. Když olej po vožení masa prská, můžeme začít péct i zbylé maso. K masu přisypeme podle chuti drcený kmín, kuřecí koření a zamícháme. Když se maso opeče ze všech stran, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Vše podlijeme trochou vody a přikryjeme pokličkou. Po chvilce dušení přisypeme zmraženou zeleninovou směs, přilejeme trochu vody, zamícháme a opět pod pokličkou dusíme. Občas promícháme. Až je vše měkké, rozdělíme směs na talíře.
Jako přílohu můžeme zvolit vařenou rýži, vařené brambory nebo třeba jenom chleba.