Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Maso » Slovenská pečeně

Slovenská pečeně dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 75 dkg hov, masa zadního
• sůl
• 6 dkg slaniny - 5 dkg másla
• zelenina
• 5 dkg cibule
• bobkový list
• tymián
• 2 zrnka nov. koření
• 5 zrnek pepře
• 2 dkg mouky
• 1/4 l kyselé smetany
• z 1/2 citronu šťáva
• 2 lžíce bílého vína
• 1/2 dkg cukru
• 12 dkg kaparů
• 6 dkg zeleniny

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na slovenskou pečeni

Připravuje se jako hovězí pečeně na smetaně, ale před podáváním přidáme do procezené smetanové omáčky na jemné nudličky nakrájenou, ve slané vodě do měkka uvařenou a na másle usmaženou mrkev, celer, petržel a sekané kapary.







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.