Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Maso » Tatarský biftek

Tatarský biftek dle Sandtnerové

Rozpočet na 1 biftek:
• 20 dkg svíčkové
• sůl
• 3 zrnka pepře
• 1 vejce
• 4 dkg cibule

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na tatarský biftek

Beefsteak á la Tartare. (Syrový biftek.)

Čerstvou syrovou svíčkovou uškrabeme nožem tak, aby v ní nebyly žádné kůžičky a žilky. Pak maso sekáme nožem asi 1/4-1/2 hod., aby z toho vznikla jemná masová kaše. Potom ji osolíme, upravíme z ní kulatý biftek, položíme jej na talíř, doprostřed uděláme důlek, do kterého nalijeme syrové celé vajíčko nebo jen žloutek. Povrchu vejce osolíme, celý biftek opepříme a podáváme s nakrájenou syrovou cibulí.







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.