Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Jáhlová polévka

Jáhlová polévka dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 4 dkg jahel
• 2 dkg másla
• 5 dkg másla
• 4 dkg mouky
• 1/2 dkg suchých hub nebo 5 dkg čerstvých
• 8 dkg zeleniny
• sůl

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na jáhlovou polévku

Jáhly se přeberou, operou a dvakráte spaří. Pak je dáme do kamenného hrnce na rozpálené máslo, zalijeme vodou a udusíme do měkka. Zvlášť upravíme žlutou jíšku, zředíme ji zeleninovým odvarem, osolíme, přidáme k ní uvařené jáhly, dušené, rozkrájené houby a polévku ještě povaříme. Před podáváním přidáme do polévky 10 kapek Maggiho koření.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.