Rozpočet pro 5 osob:
• 5 dkg másla
• 3 dkg cibulky
• 25 dkg jater
• 5 dkg nakrájené slaniny
• 5 dkg strouhané housky
• 2 sardele
• 1/8 l smetany
• 3 žloutky
• sůl
• pepř
• na špičku nože květu
• ze 3 bílků sníh
• 2 dkg sádla
• 3 dkg housky na formu
Na rozpuštěném másle si usmažíme drobně sekanou cibulku. Odblaněná telecí játra umeleme, přidáme k nim nakrájenou, na drobné kostečky rozehřátou slaninu, strouhanou housku, rozetřené sardele, smetanu, žloutky, sůl, bílý tlučený pepř, na špičku nože květu a usmaženou cibulku. Směs dobře umícháme, načež do ní přidáme lehce z bílků tuhý sníh. Formu na puding vymažeme sádlem, vysypeme houskou, směs do ní nalijeme a vaříme v páře 1,5 hodiny.