Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Předkrmy » Makaronový nákyp

Makaronový nákyp dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 25 dkg makaronů
• 3 dkg másla
• 25 dkg uzeného hodně tučného uvařeného masa
• 3 žloutky
• sůl
• ze 3 bílků sníh
• 2 dkg parmezánského neb 3 dkg ementálského sýra
• 4 dkg másla
• 3 dkg housky na formu

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na makaronový nákyp

Makarony povaříme ve slané vodě 20 až 25 minut. Pak je nakrájíme na drobné kousky, zamícháme do nich čerstvé máslo, sekané, vařené uzené maso, sůl, žloutky a z bílků sníh. Těsto vložíme do máslem vymazaného a houskou vysypaného kastrolu a pečeme v troubě 3/4 hodiny. Vyklopený nákyp posypeme strouhaným parmezánským neb ementálským sýrem a hned podáváme.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.