Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Předkrmy » Plněné omelety

Plněné omelety dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:

Omelety:
• 26 dkg mouky
• sůl
• 1/2 l mléka
• 2 vejce
• 4 dkg másla neb sádla na pánev

Směs:
• 15 dkg uzeného masa
• 15 dkg rýže
• 2 dkg másla na udušení rýže
• 1 malý květák
• 10 dkg zeleného hrášku
• 3 hříbky (10 dkg)
• 1 dkg másla na udušení hřibů
• sůl
• tlučený pepř

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na plněné omelety

Podle uvedeného rozpočtu připravíme omeletové těsto jako v předpise na omeletovy puding, načež z něho na obou stranách upečeme tenké omelety na rozpálené pánvi, vymazané máslem neb sádlem.

Upečené omelety potřeme připravenou směsí, zatočíme je, pokapeme máslem a horké podáváme. Omelety podáváme jako předkrm nebo jako samostatný pokrm k večeři s dušenou zeleninou.

Směs na potírání omelet: Uvařené uzené maso nakrájíme na stejné kostečky a zamícháme je do udušené rýže, přidáme vařený, na růžičky rozebraný květák, uvařený zelený hrášek, na másle udušené hříbky, osolíme, opepříme, promícháme a směsí potíráme upečené omelety.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.