Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Předkrmy » Švýcarská omeleta

Švýcarská omeleta dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 4 žloutky
• sůl
• 1/8 l smetany
• 2 dkg mouky
• pažitka
• 4 bílky

Na dušení hub:
• 2 dkg másla
• 3 hřiby
• kmín
• sůl
• zelená petržel
• 3 zrnka pepře
• 1 vejce
• 2 dkg másla na omeletní pánev

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na švýcarskou omeletu

V hrnečku šleháme 1/2 hod. smetanu, žloutky, sůl, sekanou pažitku a mouku. Do ušlehaného přidáme z bílku tuhý sníh. Ohřátou omeletovou pánev vymažeme rozpuštěným máslem, směs na ni nalijeme a pečeme v troubě 6-10 minut. Upečenou potřeme dušenými houbami a rychle ji sbalíme. Hned podáváme.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.