Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Zavářky » Smrže do polévky

Smrže do polévky dle Sandtnerové

Rozpočet na játrovou hmotu: viz játrové knedlíčky.
Rozpočet na makarony:
• 1/2 vajíčka
• 4-5 dkg mouky

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na smrže do polévky

Připravíme si játrovou hmotu jako na játrové knedlíčky a malé usušené makaronky. Z játrové hmoty uděláme hlavičku smržů a do nich zastrčíme usušené makaronky. Potom hotové smrže vaříme v polévce 10-12 minut.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.