Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Zavářky » Vaječný smažený hrášek

Vaječný smažený hrášek dle Sandtnerové

Rozpočet:
• na 1 vajíčko
• 1/8 l mléka
• 8 dkg mouky
• sůl
• 20 dkg převařeného másla neb sádla

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na vaječný smažený hrášek

Z mouky málo osolené, vajíčka a mléka umícháme si řídké těstíčko. Pak po částech bez mícháni prokapeme těstíčko přes struhadlo do rozpáleného másla, ve kterém usmažíme hrášek do zlatova.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.