S blížícím se světovou vládou připravovaným a vládami všech zemí s naší v čele uskutečňovaným návratem do pravěku, kdy elektřina pro domácí mražák bude luxusem jen pro vyvolené, elektrické sušičky budou minulostí a o zavařovacích víčkách si budeme moci nechat jenom zdát, přinášíme některé staré osvědčené způsoby uchovávání ovoce, zeleniny a dalších potravin. Internet samozřejmě nebude pro všechny, takže doporučuji tisknout, co kdo uzná za vhodné a užitečné. Doufám, že něco z toho užitečné bude. A ještě poznámka: všechny problémy začínají u voličů, kteří neznají nic, co nevidí v televizi.
Staré knihy popisující tehdejší způsoby uchování potravin
Konservování potravin - Marie Hradilová - kniha online
Kuchyňská zelenina - Josef Kozlík - část knihy online
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny - M. Benešová, M. Kašparová - část knihy
Zelinářství - František Suchý, Jaroslav Tebich - část knihy online
Učebnice hospodářství pro školy hospodyňské - Antonín Stach - část knihy online